Powder Brow is een nieuwe techniek semi-permanente make-up toegepast door middel van een machinaal nano naald. Wij kunnen je wenkbrauwen op natuurlijke wijze voller, breder, donkerder, strakker maken en de wenkbrauwen zelf liften. Ook kan je eventuele littekentjes camoufleren en kan je te dun geëpileerde wenkbrauwen terug voller maken.

 

Bij deze techniek worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met een speciaal, huidvriendelijk pigment. Powder brow is één van de nieuwste trends op het bied van Semi Permanente Make-up. Deze techniek is ideaal voor dames die wat meer shape en kleur willen en verlost willen zijn van het dagelijks inkleuren met poeder of potlood. Powderbrows blijven ongeveer 1.5 tot 2 jaar mooi.

 

De behandeling (Powder brow)

Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst volledig opgemeten en voorgetekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm die je gaat verkrijgen kan zien. 

Er wordt een tweede behandeling ingepland voor de touch-up (afwerking). Hierbij wordt voornamelijk aan de kleur en intensiteit gewerkt. De touch-up wordt gedaan binnen de 5-8 weken (prijs inbegrepen). Vanaf 8 weken wordt de touch-up aangerekend. De touch-up wordt dan ook onmiddelijk ingepland na de eerste behandeling.

De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten, maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met een zeer lage pijngrens

 

De nabehandeling (Powder brow)

De eerste week zal de pigmentatie merkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke cel vernieuwing zal na een periode van ongeveer 2 tot 3 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn, Het kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

 

Genezingsproces:

Dag 1-3: zeer donker

Dag 4-10: barsten en plekken (geen kleur onder de plekken)

Dag 11-28: licht kleur/vorm te zien

Dag 29-35: kleur te zien

Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar.

Pas na 4 weken zal het eindresultaat zichtbaar zijn. 

 

Kan deze techniek bij iedereen toegepast worden?

Kan niet toegepast worden bij:

  • Zwangere dames.
  • hepatitis patiënten.
  • diabetes patiënten.
  • psoriasis rondom de wenkbrauwen.
  • personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een lange tijd bloedverdunners innemen.
  • Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot einde kuur.
  • Eczeem op de wenkbrauwen
  • Actieve acné op de wenkbrauwen.
  • Personen met HIV

 

Powder Brow is de meest dankbare techniek voor wie op zoek is naar een natuurlijk resultaat & geschikt voor alle huidtypes!